Despre noi

 

                                                                                                             PRODUSE CU STIL


                                                                                                      "ARTA DOOR"& ARTA TABLE 

                                                                                                   CARTEA DE VIZITA A CASEI TALE

  Poftiti Inauntru!

 

 Intrarea casei tale este cartea de vizita a locuintei. Povestea care incepe cu "Acasa" porneste de la primul pas, mai exact ...porneste de la intrarea in casa!

Acest tip de abordare defineste intregul ansamblu de idei prin care este definita marca "Arta Door"!


Suntem o companie cu experienta in producerea usilor de intrare si a usilor metalice, si a mobilierului iar produsele noastre reflecta intelegerea noastra a ceea ce iti doresti si a ceea ce se asteapta de la o usa - ca parte a mobilierului - Usa trebuie sa reprezinte Casa TA, sa ii ofere siguranta si sa completeze designul interior al caminului tau. Experienta isi spune cuvantul!


De la mijlocul anilor 2012, de cand echipa noastra a inceput activitatile de productie usi, pana la dezvoltarea facilitatilor de productie actuala, am organizat activitatile de fabricare, achizitiile de materie prima, de creatie si am extins activitatea de distributie urmarind acelasi scop: un produs unic, clasic sau modern, util , practic si care asigura siguranta. In prezent, ne situam in Romania, Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, la 23 km de Bucuresti, si derulam intreaga activitate de productie si distributie conform standardelor europene armonizate. 


Modelele de usi produse de catre noi, ofera siguranta, rezistenta si in acelasi timp libertate tie, clientului nostru, in alegerea designulului visat , dar si materialul dorit- de la apartenenta la un anume model, sau desen, la culori, tendinte de linie , esente de lemn, Mdf, Hdf, Playwood, modele pentru interior sau exterior, de la dimensiuni standard la dimensiuni atipice etc. - exact asa cum ai nevoie!


Ca suport al gamei Arta Door, mobilierul s-a innobilat cu noua gama Arta Table, care a adus la viata un produs nou – masa extensibila sau rabatabila de bucatarie sau leaving  accesorizata cu imagini in trand si care confera casei tale o noua imagine, iar spatiului tau poate fi utilizat corespunzator nevoilor tale de moment! Imaginea mesei sau a scaunelor, a accesoriilor acesteia dau viata casei tale! Utilizam cu caldura lemnul, palul, sticla, metalul si culorile armonizand in final un produs de top.
 

Tehnica de montare este simplificata, punand la dispozitie informatii tehnice detaliate celor interesati, efectuand tranninguri persoanelor abilitate.
Produsele sunt garantate si sustinute cu toata respnsabilitatea de noi ca producator.

Te asteptam cu drag,  Echipa Ser Company

 

 

Telefon:  004 0246282270

               004 0246282271

 FAX       004 0246282273

e_mail : info@sercompany.ro; comenzi@sercompany.ro

Romania, Judet Giurgiu, Adunatii Copaceni, str Principala nr 14, intr Nessli cod postal 087005