Despre livrare

Despre livrare In functie de produsele din comanda si localiatea unde aveti nevoie de marfa, pentru a ne asigura ca livrarea se face cat mai rapid, Ser Company foloseste servicii terte de curierat, in situatia in care considerati ca este mai practic pentru dvs., marfa comandata poate fi ridicata si de la sediul nostru din str Principala, nr. 14, Intrarea Nessli, Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, sau pot fi ridicate prin curierul comandat de catre dvs., atat timp cat achitati acest serviciu direct la acesta.

Curierat: Termenul de expediere a coletului/coletelor la produsele cu mentiunea “in stoc” este de 7-14 zile calendaristice, de luni pana vineri, in ceea ce priveste zilele libere de week-end -sambata si duminica sau in zilele nelucratoare (sarbatori legale ) termenul de exediere se prelungeste cu perioada aferenta acestor zile nelucratoare. In functie de locatia de destinatie puteti verifica mai jos zonele in care curierul rapid are acoperire si zonele fara acoperire- spre exemplu https://www.fancourier.ro/acoperire/In cazul in care zonele sunt cuprinse in lista fara acoperire puteti ridica coletul de la locatia cea mai apropiata zonei in care se afla locatia aleasa ca destinatie.Termenul de ridicare al coletului in cazul in care alegeti varianta de ridicare de la sediu este de 24-48 ore de luni-vineri de la data confirmarii primite pe email, in ceea ce priveste zilele libere de week-end -sambata si duminica sau in zilele nelucratoare (sarbatori legale ) termenul de ridicare se prelungeste cu perioada aferenta acestor zile nelucratoare.

Pentru lamurirea /stabilirea costurilor de livrare si a perioadei de livrare, in functie de locatia aleasa de dvs ca adresa de destinatie, va stam la dispozitie  la adresa de email comenzi@sercompany.ro sau la telefon 0246282270.  In anumite situatii, in functie de disponibilitatea stocului, pot exista comenzi pentru care se vor face mai multe livrari. In cazul livrarilor prin curier de exemplu pe teritoriul Romaniei si fara extracost generat de situatiile mai sus definite:

  1. pretul pentru usi simple este de : 250 lei cu TVA inclus / buc
  2. pretul pentru set mesa 6 scaune este de 250 lei cu TVA inclus / buc
  3. pretul pentru set measa 4 scaune este de 250 lei cu TVA inclus / buc

Pretul pentru toate celelalte produse se comunica clientului de indata ce acesta comanda/pretul  stabilit este in functie de kg si volum motiv pentru care la achizitionarea mai multor produse se va modifica corespunzator cantitatii,  numarului de kg si a volumului aferent.   

Conditii de livrare: Livrarea se va efectua numai pe teritoriul Romaniei, din depozitul nostru, cu ajutorul transportului pe bursa , sau prin curier, in functie de natura comenzii tale.

Marfa comandata va fi livrata in max. 48 ore de la confirmarea platii acesteia. Pot exista si exceptii foarte rare cand livrarea poate dura mai mult, datorita unor situatii neprevazute.

In functie de volumul si valoarea comenzii, dar si de localizarea geografica a adresei de livrare, se pot percepe taxe de transport. Aceste taxe de transport vor fi evidentiate explicit pe factura proforma ce poate fi vizualizata online in momentul plasarii comenzii, dar si trimisa pe email, factura proforma ce sta la baza efectuarii platii.

 Cumparatorul va fi contactat telefonic inaintea livrarii si este obligat sa fie prezent la receptie (personal sau prin delegat), sa asigure calea de acces pana la locul de descarcare, precum si personal pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport intr-un timp adecvat fiecarei situatii.

Daca marfa este livrata pe paleti, cumparatorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa ii returneze ori sa ofere in schimb, pe loc, alti paleti de acelasi tip. In situatia achitarii acestora, paletii vor fi trecuti pe o factura separata care va fi inmanata de catre sofer, iar plata se va face cash in momentul receptiei marfii.

Marfa nu se livreaza door to door motiv pentru care fiecare detaliu se comunica de catre noi clientului. Firmele de curierat sau de transport tert pot deschide coletul la livrare daca specificati si achitati catre acestea contravlaoarea acestei actiuni, descarca produsul din autoturismul de transport insa datorita volumului produselor nu executa si activitatea de transport de la masina la locatia indicate. Va rugam sa retineti acest aspect deoarece produsele noastre au volum si greutate si necesita o manipulare atenta.

Retur Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur  SITE aici: http://www.artadoor.ro/index.php?route=account/return/insert;Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa STR.PRINCIPALA NR.14 INTR.NESSLI, Adunatii-Copaceni, Giurgiu, 87005, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.